söndag 23 mars 2014

Bråkig sköldkörtel = hotande världskrig

Japp, världssituationen i min kropp har varit minst sagt hotfull, Putin och alla de andra förklarade krig och nu var det förhandlingar som var enda hoppet... Och som vi förhandlat, suck. Men nu börjar jag förstå vad alla kroppsdelarna har för krav och nu ska vi samordna det med själens klokskap och få ordning på världssituationen. Vi är inte riktigt klara med vissa detaljer, vissa områden strejkar och vägrar gå tillbaka till tjänst igen. Påstår att dom inte litar på ledningen.. hah! Vilken mambojambosnack,va..?

Men ok. Dom är i en väldigt viktig position och vi behöver allas samverkan för att skeppet ska bli segelklart igen. Så... alltså; Här förhandlas, lyssnas, tycker, strejkar och hålls på. Men chefen, d v s jag - den som verkligen är jag - är helt inriktad på en lösning som utfaller till precis allas belåtenhet. Så att det tar ytterligare en tid, har ingen större betydelse. Faktiskt. För det är ju resultatet - världsfred!!! som räknas. 

Vi, alla inblandade som kropp, själ, ande, skyr inga medel som helst för att uppnå det önskade resultatet. Vi tar ombord allt som känns rätt och som fungerar för alla inblandade. Inom en relativt snar framtid, som kanske ett par månader?? så räknar vi med att ha en hyfsat fungerande besättning på fartyget, med en chef som ser till att ingen felsegling sker framöver.

Allt är väl och precis som det ska. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar