onsdag 14 mars 2012

Sann Healing...

Tänkt mycket på hur vi handskas med våra bilar, kontra hur vi sköter oss själva...
Årlig bilbesiktning - är allt ok överallt? Är jag trafiksäker nog för att köra runt?
Jag fyller bensin när det är tomt i tanken - kommer inte på tanken att fylla på litervis med olja och hoppas den ska vara nöjd med det...
Funkar den inte, får jag lov att ta reda på - ibland med andras hjälp, vad det är för fel och åtgärda DET FELET! Inte byta kopplingen om det är bromsarna som är utslitna...
Men när det kommer till oss själva då? Är vi lika ömsinta och lyhörda för vad precis vi behöver??

Sörjer du någon djupt, kanske dödsfall eller skilsmässa - inte hjälper det då att du tar piller för att dölja sorgen för dig själv? Och om smärtsymtom kommer efter ett tag, när du nogsamt förträngt den obearbetade sorgen - inte hjälper det då vilka piller eller mirakelkurer du kör???
Om du lider av svår övervikt, kör dietkur efter dietkur, men ignorerar att olika former av övergrepp i din barndom hindrar dig från att verkligen på djupet älska dig själv, tja, då lär kilona ligga kvar där dom ligger.
Om du har en svår obalans av olika ämnen i kroppen, då behöver du sannerligen ta reda på exakt vad det är och åtgärda dessa obalanser och brister.
Om du har olika känslomässiga saker du behöver plocka upp till ytan, möta och gå igenom på ett sant, om än smärtsamt sätt, ja, då är det bara att göra det. Du kan läsa hur mycket böcker som helst om visualiseringar, positivt tänkande - det blir bara ett spel för gallerierna som funkar ett tag men oundvikligen bara leder till den berömda Väggen i det långa loppet.

Om du har ett problem med att möta praktiska ting du behöver ta itu med; ekonomin, motion & rörelse som kroppen skriker efter, eller andra fysiska viktiga saker som behöver flöda - japp, då hjälper det inte hur mycket du än mediterar och är i de andliga sfärerna. Du mår inte bra i alla fall... Fejsa det du behöver fejsa och sluta spring undan, ägna dig åt distraktioner.

Sann Healing - det är ju att väcka den djupa visdomen inom dig som talar om EXAKT vad det är du behöver göra. Så mycken eskapism som försiggår nu är helt skrämmande. Och vi fortsätter ljuga. För oss själva och andra. Men mår vi bra? No. I think Not.

Sann Healing - det är när du lägger precis alla korten på bordet, villigt iakttar vad det är du har framför/inom dig och sedan systematiskt tar hand om det som ska tas om hand.
Ju mer du lyssnar och åtgärdar, desto mer lyhörd blir du för vad som egentligen behövs.
Panikångest - en stor ansamling av känslor som kommer farande och som i längden inte kan medicineras bort!! Är det dina egna trauman som vill lösas? Är du superöverkänslig och emottaglig över acceptans för bramående ? Känner du av allt och alla och till sist är det bara för mycket? Är det andevärlden som söker kontakt med dig för att påminna om din själ? Har du en akut sköldkörtelåkomma?
Själen kan vara många till panikångest, men i längden löser du inte dina inre problem med articifiella preparat. Så det så.

Hörde om en ung flicka som blev inlagd på psyk akuten, fick tre olika diagnoser på psykiska problem; psykos, schizofreni och en tredje som jag inte vet. De pumpade henne full med psykofarmaka. Några dagar senare kom provsvaren från akutintagningen - en mycket ilsken struma. Ingen psykos. Ingen schizofreni. Men en stor katastrof för en struma att bli fullpumpad med vidriga substanser som gör störningen ännu värre i kroppen.

Jag fortsätter min crusade - söker efter nya människor i mitt Network of the Heart, duktiga människor som jag kan samarbeta med för att hjälpa andra som har kaos i kropp, själ & ande.
I mitt Network of The Heart ska vi ge den Sanna Healingen till oss själva och de som hittar till oss.
Inga flyktvägar längre. Sanningen.

Citat från True, från albumet Healing Hands med Cosmica:

"....you try to run away from yourself, trough a door with nothing behind...."

Love my life! Finally. Allt tack vare det spirande Network of the Heart. Jag har infört Sann Healing i mitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar