tisdag 28 oktober 2014

Men vad f.....?!!!!

I mer än tio månader hade han ett rent helvete. Åkte in och ut från sjukhuset, bollades mellan läkare, låg inne på HIA till och med ett par gånger. Alla gav samma svar. Det är inget fel på dig, du kan jobba och träna som vanligt. Det är psykiskt. Till slut lade de in honom på HIA (hjärtintensiven) igen - men bara för att hans sambo inte gav sig. Morgonen efter han blev inlagd fick han en hjärtinfarkt. Vi tror oss veta att han inte längre skulle vara bland oss, om han inte legat inne och prover togs kontinuerligt, så att infarkten noterades. Iltransport till operation, helt igensatt på hjärtats ena sida... Vad säger man..? Men som inte det var nog....

Nu kämpar han igen. I motvind. Ingen uppföljning, inget hörsammande när han försöker få tid och hjälp på Medicinmottagningen. Han klarar inte av att träna, betablockerarna (förmodligen, om det inte är igensatt i hjärtat igen, vad vet vi???) hindrar honom, känns som om hjärtat sprängs.
Han kan inte sova på nätterna, då det är sådana smärtor och tryck över bröstet. 

Jag kan fortsätta och fortsätta om alla symtom och hur han har det. 
Men jag stoppar här. 
Men nu är det krig. Nu ska här anmälas - 10 månaders ignorans, helt onödigt lidande. 0 respekt överhuvudtaget under hela denna tid. Sen toppar sjukvården med detta - ingen uppföljning överhuvudtaget. Nu får ni fanimej skärpa er!! Det har redan skrivits i tidningarna om er usla uppföljning efter hjärtinfarkter, ni ligger bland de absolut sämsta i hela landet på Mälarsjukhuset. Ändå skärper ni er inte. 
Så skyll er själva. För så här får det inte gå till. Bara för att en människa ser vältränad ut - säker på att det är många fler som drabbas av detta - får ni INTE ignorera att undersöka från topp till tå när en människa säger att de inte mår bra i hjärtat.

Idag ska jag undersöka alla vägar hur man skapar debatt om sjukvårdens fullständiga inkompetens på att ta hand om människor.
Skyll er själva.

1 kommentar:

  1. Kämpa på Elinor. Är riktigt otäckt att jämt få höra att det inte följs upp.
    Tänker på dig och de dina. Kram Elisabet

    SvaraRadera